BTÜ Kalite Güvencesi Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Kalite Elçilerimizi Kalite Güvencesi Sistemi hakkında bilgilendirmek amacıyla 19.01.2024 Cuma günü toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Aytaç YILDIZ, 2023 yılında Üniversitemizde gerçekleştirilen kalite güvencesi çalışmaları hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Aytaç YILDIZ, toplantı sırasında üniversitemizde uygulanan Kalite Güvencesi Sistemini ve bu çerçevede gerçekleştirilen aktiviteleri detaylandırarak, kalitenin sürekli iyileştirilmesine yönelik yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti. Bununla birlikte, Planla-Uygula-Kontrol Et-Önlem Al (PUKÖ) süreçlerinin etkin takibi için geliştirilen yeni veri toplama sistemi hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Toplantıya katılım sağlayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, kalite güvencesi sisteminin üniversitemizdeki önemine vurgu yaparak, katılımcılara teşekkür etti.

Toplantı, katılımcıların sorularının cevaplandığı bir soru-cevap bölümüyle tamamlandı.

22 Ocak 2024