Süreç Yönetimi Çalışma Grubu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kalite Süreçlerini İyileştirmek amacıyla oluşturulan Süreç Yönetimi Çalışma Grubu'nun üyelerini bilgilendirmek üzere 23 Ocak 2024 Salı günü toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Aytaç YILDIZ, Üniversitemiz kalite güvencesi organizasyonu, Süreç Yönetimi Çalışma Grubu üyelerinin seçim süreci ve Üniversitemiz süreçlerinin gözden geçirilmesi ve güncellenmesi çalışmaları hakkında detaylı bir bilgilendirme yaptı.

Süreç Yönetimi Çalışma Grubu Başkanı Doç. Dr. Furkan Türker SARICAOĞLU, bu önemli çalışma grubunun planlaması için önümüzdeki günlerde bir toplantı daha düzenleneceğini duyurdu.

Toplantıya katılım sağlayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, kalite güvencesi sisteminin üniversitemizdeki kritik önemine vurgu yaparak, kalite kültürünün yaygınlaştırılması ve süreçlerin iyileştirilmesinde çalışma gruplarının katkısının önemli olduğunu belirtti.

Toplantı, katılımcıların sorularının cevaplandığı bir soru-cevap bölümüyle tamamlandı.

29 Ocak 2024